SIKKER & TRYG VINTEROPBEVERING

Vinteropbevaring

Mangler du en sikker og tryg vinteropbevaringsplads til din campingvogn, autocamper eller teltvogn?

Om det er over en kortere eller længere periode, tilbyder vi en lukket og tæt indendørs opbevaring eller billig, sikker og indhegnet udendørs opbevaring. Udendørs opbevaring tilbyder vi året rundt – så du kan også have dig campingvogn til at stå hos os, når den ikke er på campingpladsen.

Det er nemt at komme til din campingvogn på vores udeareal. Pladsen er lige ved vores store campingcenter, kun 15 minutter fra Aalborg og 20 minutter fra Aars eller Hobro. Opbevaringspladsen ligger tæt ved motorvejsafkørslen 31 på motorvej E45

Book opbevaring
PRISER

Pris for vinteropbevaring

Perioden afgør prisen for opbevaring og det er billigst at tage 6 måneder. Det er lige meget om du vælger sommer eller vinter. Indendørs tilbydes der kun vinteropbevaring.

Udendørs pr. måned

På aflukket område på pladsen.

249,-
Udendørs 6 måneder

På aflukket område på pladsen.

1.199,-
Indendørs vinteropbearing
6 måneders

I aflukket indendørs område. Ikke opvarmet.

2.199,-
i perioden uge 43 til uge 10
VENTELISTE

Alle priser er inkl. Moms. Kontakt os for priser ved helårsopbevaring af campingvogn.  

Udendørs opbevaring af din vogn

Du kan vælge den nemmeste og billigste løsning, hvor din campingvogn opbevares på vores indhegnede plads, med port og lås. Her får du din egen plads og vognen står godt og ugeneret i den aftalte opbevaringsperiode.

Skal din campingvogn stå ude i vinterhalvåret, så sørg for at campingvognen får en god vinterklargøring. se DCU’s guide til vilterklargøring.

Her har du mulighed for, at lade din campingvogn parkere, men samtidig hente og bringe den når du har brug for den. Afhentning og tilbagelevering skal dog ske indenfor normal åbningstid – se tiderne her.

Du har fri adgang til den, så mangler du noget eller har du glemt at pakke noget ned, kan du stadig gøre det.

Vinteropbevaring Campingvogn

De fleste vælger vinteropbevaring fra oktober til marts. Det er selvfølge op til dig hvornår du ønsker, at vi skal hjælpe med det. Det er en fordel, at du kontakter os i september senest, for vi har ikke ubegrænset vinteropbevaring indendørs – vil du være sikker på at få en plads, så kontakt os helst før.

Vi har mange vogne samlet i hallen, hvor vi passer godt på dem om vinteren. Så er det en opbevaringsplads indenfor, du ønsker skal vi have besked i sommer / efteråret. 

Vi bruger en lukket, tæt og tør vinteropbevarings hal, hvor flere vogne står samlet. Hallen ligger tæt på vores campingcenter. Du indleverer campingvognen i efteråret, og den udleveres igen op til påske.

Det er ikke muligt at afhente vognen i lejeperioden.

Der står mange campingvogne opmagasineret i hallen, så ring og hør om der er en ledig plads på 98 31 98 31.

Ansvar og risiko ved opbevaring af campingvogn      

Det er din egen forsikring som dækker campingvognen i lejeperioden. Derfor skal du være bekendt med at campingvognen – under lejeperioden – står for eget ansvar og risiko.

Ring på 98 31 98 31 og hør mere

Brug af camper cover eller caravan overtræk

Du kan beskytte din campingvogne eller autocamper med et cover. Vi anbefaler kraftigt, at du vælger et overtræk til din campingvogn af meget høj kvalitet. Så undgår du skader på campingvogne når den stå opbevaret. Du kan bruge et cover inde og ude.

Her er vores råd til valg af overtræk:

  • Det skal være blødt på indersiden, så det ikke ridser i blæsevejr, når overtrækket bevæger sig lidt på taget og siderne af vognen.
  • Du sikre dig, at der er lange stropper. Det er så du kan sikre dig, at overtrækket kan monteres, og sidder ordentligt fast. Det kan være med lange elastikker eller med velcrobånd, det er lige meget, bare de er stærke og lange.
  • Coveret skal være af et materiale eller være behandlet til at tåle UVstråler.
  • Vandafvisende, så der ikke kan trænge vand ind og skade vognen.
  • Et af de største problemer med et billigt cover til campingvogne er fugten inde i vognen. Du må aldrig købe et overtræk, hvor fugten ikke kan komme ud. Det kan give store skader indvendig i vognen og forsikringen dækker ofte ikke denne fugtskade.
  • Nem adgang til campingvognen eller autocamperen. Køb et cover med mulighed for at åbne i hver side, så du nemt kan få adgang til campingvognen. Det kan være, der er noget du gerne vil hente i vognen og så har du mulighed for at tjekke til campingvognen. Vi anbefaler du tjekker mindst 12 gange pr. måned, hvis den stå ude med et caravancover. Står den opbevaret inde, er det nok at tjekke 2 – 3 gange pr. halve år.
  • Overtrækket skal passe så godt som muligt til vognen. Der findes derfor mange forskellige størrelser af overtræk. Find det som passer bedst til længden af din vogn.

Opbevaring af autocamper

Har du en autocamper er du også velkommen til at kontakte os. Der er helt sikkert en god udeplads, som du kan leje til opbevaring af autocamperen. Har du kun brug for en kort periode, finder vi en plads med gode til- og frakørselsmuligheder.
Kontakt os på 98 31 98 31

Opbevaring af trailer og hestetrailer

På vores udeareal, kan du leje en plads til en trailer eller hestetrailer.

FORMULAR

Book opbevaring

Opbevaring

Person information


Vogn information


Hvor skal din vogn opbevares?


Udendørs

Hos Jysk Caravan Center. Med mulighed for afhentning af Vognen i butikkens åbningstid. 


Indendørs

Indendørs opbevaring på område stilles til rådighed af Jysk Caravan Center.
Campingvogn eller autocamper kan ikke tilgås i perioden, hvor vognen er opbevaret indendørs. (uge 41 til uge 10)


Betingelser