HVAD ER DIN VOGN VÆRD?

Vurdering af vogn

 

Går du med overvejelser om salg af din campingvogn, men ved ikke helt hvad du skal gøre – Der er også en del ting, som er væsentlige at holde styr på for at komme godt igennem et vognsalg. Hvis du sælger til en forhandler som os, så skal du være opmærksom på at vi som forhandlere skal kunne stille en garanti når vi sælger vognen igen og derfor vil prisen meget ofte være mindre end hvis du sælger den privat. Men her skal du så også omvendt være klar på at en salgsproces godt kan være omfattende og lang. 

Vi anbefaler at starte med en vurdering af vognen. Her tilbyder vi 2 forskellige løsninger

Ren handel / Byttepris vurdering

Ren handel / byttepris vurdering

Hvis du overvejer at sælge din campingvogn eller har fundet en ny drømmevogn hos os – så giver vi altid et tilbud på din vogn. Et sådan tilbud vil indeholde en pris på ren handel samt hvad vi kan give i byttepris.

Pris: 0,- 

 

Markedsvurdering til Privatsalg

Markedsvurdering

Vi giver et samlet prisleje som vi, med udgangspunkt i markedet og vognene forfatning*, mener at vognen kan sælges for, hvis du vælger at sælge den privat. 

Du får tilsendt en oversigt, som giver dig et overblik over, hvad der er af tilsvarende modeller på markedet og hvor din vogn bedst muligt prissættes for at sikre et godt salg.

Derudover får du også ren handel / byttepris vurdering inkl. i prisen

Pris: 1.000,- 

Hvis du indenfor 30 dage beslutter dig for at sælge vognen til os eller via os i kommission, så får du pengene tilbage for din vurdering af vognen**. 

*  Vores vurdering bygger på det fremsendte materiale og er med forbehold for at alt er som kunden har beskrevet det.

** Sælges vognene til os eller via kommission og der ved gennemgang af vognen findes fejl eller mangler som ikke er beskrevet af kunden, kan pengene for vurderingen ikke returneres.

Vurdering af vogn (#8)

Bestil vurdering af vogn


Vogn information


Ydelser


Markedsvurdering forbehold

Hvis du indenfor 30 dage beslutter dig for at sælge vognen til os eller via os i kommission, så får du pengene tilbage for din vurdering af vognen. 

  1. Vores vurdering bygger på det fremsendte materiale og er med forbehold for at alt er som kunden har beskrevet det.
  2.  Sælges vognene til os eller via kommission og der ved gennemgang af vognen findes fejl eller mangler som ikke er beskrevet af kunden, kan pengene for vurderingen ikke returneres.