Fokus på detaljer er fokus på kvalitet

ISABELLA FORTELTE

Kig rundt på en campingplads og du vil se fortelte – Isabella fortelte. Siden startskuddet i 1957 er Isabella kun vokset til at være en af de største producenter af fortelte til campingvogne og autocampere. Isabella er ægte dansk camping design.

Når du som campist i Danmark siger fortelt er det lige med Isabella. Så store er Isabella på markedet. Og mange kan huske teltene fra deres barndom, hvor de med tiden har haft mange forskellige farver og former. 

Isabella bruger også fortiden, når de kommer med et nyt eller en ny udgave af en klassiker. Derfor er der også mange af teltene, som den dag i dag stadig hedder det samme, som de gjorde i 80’erne blandet andet de populære fortelte Ambassador og Penta. 

Fortelte til fastliggere og rejsecampister

Lige meget om I er til fastligger campingvogn eller rejsecamping, så findes der et Isabella fortelt som passer til jeres behov. Et fantastisk Isabella fastligger fortelt er Penta, som er aktuel i Penta Etna udgaven.
Er i til rejsecamping, så findes der også det perfekte Isabella fortelt til jer. Her findes der Isabella deltelte, som ikke fylder mere vognlængden eller de moderne luftfortelte som Cirrus der fås til både campingvogn og autocamper. 

Det mest populære Isabella A-mål fortelt er Isabella Commodore Dawn – et helt fantastisk A-mål fortelt med en dybde på 3 meter med mulighed for udvidelse med anneks er der plads til hele familien. 

Isabella A-måls fortelt

En ægte Isabella klassiker

A-måls fortelt er for de fleste campister billedet på et fortelt. Det kan også kaldes for et omløberfortelt, da størrelse på forteltet udgøres af campingvognens omløbermål rundt i forteltsskinnen. 

Der findes i Isabellas sortiment mange forskellige A-måls fortelte men de mest populære til dato er Isabella Penta primært fastliggere eller sæson fastligger og Isabella Commodore Dawn eller North. 

Sådan finder du dit A-mål

Isabella har lavet et fantastisk værktøj til at gøre det nemmere at finde dit A-mål. I deres database, vælger du mærket på din campingvogn og indtaster model årgang. På listen finder du din model og her fremgår A-målet på din campingvogn og hvilket størrelse A-mål fortelt der passer på din campingvogn.

Brug A-måls beregner
Brug A-måls beregner
Brug A-måls beregner

Hvis ikke du kan finde din campingvogn på listen, findes der også en manuel måde, hvorpå du kan finde A-målet. 
Fastgør en snor ca. 30 til 35 cm. bagved enden af din campingvogn og træk snoren rundt i forteltsskinnen og ca. 30 – 35 cm. foran det højeste punkt på campingvognen. Længden på snoren er omløber målet på din campingvogn.

Kontakt os på 98 31 98 31, hvis du har yderligere spørgsmål til A-målet på din campingvogn.

Ambassador Dawn

En vaskeægte klassiker

Det første Isabella Ambassador kom på markedet i 1982, og siden da, er det et fortelt der har eksisteret i mange forskellige modeller. Den akutelle udgave hedder Ambassador Dawn. 

Ambassador forteltet er et yndet valg for rejsecampister, da det er ukompliceret at opstille og ikke er for tungt. 

Bestil Isabella ambassador

Specifikationer

 • Dybde: 2,5 meter
 • Aftagelige/nedfældbare dele: Front- og gavlpaneler
 • Integrereret udluftning i front
 • Myggenet i begge gavle

Capri North

En rejsemakker

Capri North er et let og åndbart fortelt, som er skabt til rejsecamping. De lette akrylmaterialer og udformningen, gør at teltet er nemt og hurtigt at slå op. Teltet er skab til at give komfort i topklasse når sommeren bliver varmest med gode ventilationsmuligheder.

Isabella Capri North er derfor også et rigtig godt valg, hvis I elsker at tage campingvognen med til sydens sol. 

Bestil isabella capri north

Specifikationer

 • Dybde: 2,5 meter
 • Aftagelige/nedfældbare dele: Front- og gavlpaneler
 • Myggenet i begge gavle

Ventura Pacific

Det perfekte begynder fortelt

Ventura Pacific er syet i det lette materiale IsaLite, som gør teltet let at holde rent, men også lettere når teltet skal sættes på skinnen. Til Ventura Pacific kan du vælge imellem Prenox stålstænger eller IXL glasfiberstænger. 

Ventura forteltet er lavet af nogle andre materialer end Isabella forteltene, for at gøre det billigere.

Derfor er det også et yndet valg for første gang købere eller til ændre brugte vogne.

Specifikationer

 • Dybde: 2,5 eller 3 meter
 • Aftagelige/nedfældbare dele: Front- og gavlpaneler
 • Myggenet i begge gavle & udvendig folieklap

Commodore Dawn / North

Det populære all-round valg

Isabella Commodore Dawn / North er et klassiske Isabella design med et moderne twist i materialer og alsidighed. Isabella Commodore kan fås med 3 forskellige typer at stel, Zinox stålstænger, CarbonX kulfiberstænger og Zinox MEGA stålstænger. 

Af samme årsag er det også et populært valg for både fastliggere og rejsecampister.

bestil isabella commodore

Specifikationer

 • Dybde: 3 meter
 • Aftagelige/nedfældbare dele: Front- og gavlpaneler
 • Integrereret udluftning i front
 • Myggenet i begge gavle

Forum Etna

Den fleksible fastligger favorit

Forum bliv i 2014 fjernet fra Isabella sortiment, men kundernes bønner blev hørt og i 2021 kom Isabella Forum forteltet tilbage i modellen Etna. Forum forteltet er kendetegnet ved sin fleksible front, som kan tilpasset i forhold til, hvordan du vil have dit inde og ude rum. 

Forum Etna er skabt til fastligger camping og fås derfor kun med Zinox MEGA stel. Det gør teltet tungt og yderst holdbart. 

bestil isabella forum etna

Specifikationer

 • Dybde: 3,5 meter
 • Aftagelige/nedfældbare dele: Front- og gavlpaneler
 • Fleksibelt standtelt med mange indretningsmuligheder.

Penta Etna

Det populære fastligger fortelt

Penta har siden den første model kom på markedet i 1985 været en favorit til de danske fastliggere. Og når man ser på Isabella Penta Etna så kan man godt forstå, hvorfor at det stadig er populært. Forteltet er designet til at være aerodynamiske, så vinden glider en af siden og over taget og derved får I med Penta Etna et Isabella fortelt der kan holde til at være opstillet i det tidlige forår og sene efterår. 

Isabella Penta Etna er derfor også et yndet valg af helårs campister, hvor teltet med MEGA stel + ekstra vintersikring, kan stå ude hele året. 

bestil isabella penta etna

Specifikationer

 • Dybde: 3,5 m.
 • Aftagelige/nedfældbare dele: Front-, gavl- og hjørnepaneler.
 • To store gavlventilationsvinduer med myggenet.
 • Hjørnedør i venstre front.