KONTAKT OS

Har du nogle spørgsmål?

Hvis din campingvogn skal til syn, ja hvordan foregår syn af camping? Der er flere ting, som en synesmand gennemgår på et syn. Derfor har vi lavet en lille huske liste med ting du skal være opmærksom på inden du sender campingvognen til syn. 

KOntakt os her

REPARATION AF CAMPINGVOGN

Er din campingvogn begyndt at vise tegn på slid efter sidste sæson? Eller er der pludselig noget, der ikke fungerer, som det skal? Hos Jysk Caravan Center er vi eksperter i reparation af campingvogn – og vi står klar til at servicere din campingvogn på værkstedet, så den er klar til din næste spændende rejse. Hos os er din campingvogn i de bedste hænder. Vores værksted er nemlig godkendt af Teknologisk Institut. Det betyder, at vores værktøj altid er nøje kalibreret, up-to-date, samt at vores caravanteknikere kun bruger de korrekte og originale reservedele.
Uanset om der er tale om service, reparation af campingvogn eller almindelig vedligeholdelse, er vores mål altid at levere den bedste kvalitet med professionelle løsninger. Du er velkommen til at kontakte værkstedet med forespørgsler el.lign. – du finder vores kontaktinformationer under ‘Medarbejdere’. Vi glæder os til at høre fra dig!

FRA FORSIKRINGSSKADER TIL SERVICE: VI VARETAGER ALLE FORMER FOR CAMPINGVOGN REPARATION

Vores erfarne teknikere kan håndtere alt fra mindre reparationer til større serviceopgaver og forsikringsskader. Vi er specialister inden for en bred vifte af områder, herunder:

  • Tag og vindueslækager
  • El-systemer
  • Varme- og kølesystemer
  • Vand- og sanitetssystemer
  • Interiør
  • Bremsesystem og undervogn
  • Ydre skader som buler og ridser
  • Gasudstyr
  • Ventilationssystemer

Vi forstår, at campingvogne kan komme ud for hårde og uheldige hændelser – men det betyder ikke, at det skal indskrænke din køreglæde. Vi varetager alt inden for reparation af campingvogne, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Lad os hjælpe dig med at bevare køreglæden.

SIKKER VEDLIGEHOLDELSE: VI RÅDGIVER – HVERT SKRIDT PÅ VEJEN

Har du investeret i en splinterny campingvogn? Så er det vigtigt at huske på, at regelmæssig vedligeholdelse er vejen til sikker og problemfri camping året rundt. Producentens anvisninger bør følges nøje, herunder årlige tæthedskontroller og serviceeftersyn. Det er din garanti for, at din campingvogn altid er i topform, uanset hvor du tager den med hen på dine eventyr. Ved at overholde disse retningslinjer garanterer du ikke kun din egen sikkerhed, men også langvarig køreglæde, uanset hvor mange kilometer du planlægger at tilbagelægge.
Hos Jysk Caravan Center forstår vi værdien af en velholdt campingvogn, og vi er her for at hjælpe dig med at opretholde den. Vores dygtige mekanikere kan rådgive dig om den bedste måde at vedligeholde din vogn på, så du kan nyde alle de skønne øjeblikke, campinglivet har at byde på.
Vi kombinerer ekspertise, erfaring og en kærlighed til campinglivet for at sikre, at din campingvogn er klar til at tage dig med på fantastiske rejser i ind og udland.