JYSK CARAVAN CENTER

Udlejning af autocamper

Opfyld drømmen – vi har udlejning af autocamper –
helt nye Ahorn Autocampere

Skal jeres næste ferie være fuld af nye oplevelser, hvor I bare kører afsted og ser hvor vejen tager jer hen? så skal I leje en autocamper ved Jysk Caravan Center

lavsæson mellemsæson Højsæson Booking
Ahorn Camp autocamper logo

Drømmer I om at spænde selen i en autocamper og køre afsted for at se, hvor vejen nu tager jer hen? – men med en pris på langt over 500.000 DKK er en autocamper en stor investering, hvis autocamperlivet viser sig ikke at være jer alligevel.

Hos Jysk Caravan Center har vi udlejning af helt nye Ahorn Autocampere, så kan I finde ud af om en autocamper er noget for jer. 

Vi tilbyder udlejning på ugebasis, med afhentning af autocamperen fredag kl. 15.00 og aflevering ingen ugen efter fredag kl. 10.00. Vi tilbyder selfølgelig også udlejning af autocamper i mere end 1 uge af gange. Ring for at høre nærmere 

Fordelene ved at leje en autocamper 

Der er flere fordele ved at anvende udlejning af autocamper. For det første, så er en autocamper en stor investering, hvor en ny autocamper koster langt over 500.000 DKK – derfor kan leje af en autocamper være et rigtig god start, for at prøve jeres behov af og se om autocamperlivet er noget for jer. 

Derudover kan I meget nemt komme rund omrking, hvilket gør at I kan opleve flere steder på jeres ferie 

Camping er en fantastisk ferieform og camping har også altid været en udstyrsferie – hvor opsætning af fortelt på campingvognen kan tage flere timer. Med en autocamper er I stort set klar til at smække benene op, lige så snart at motoren er slukket.

Når i lejer en autocamper ved Jysk Caravan Center, så sørger vi for at I får alt det med, som man har brug for af stole, bord, toilet kemi, gas og meget mere. Så skal I ikke selv ud og investere ekstra i udstyr eller lignende for at få en super dejlige ferie. 

dejlig ferie ved at anvende udlejning af autocamper
dejlig ferie ved at anvende udlejning af autocamper
dejlig ferie ved at anvende udlejning af autocamper

Autocampere er blevet meget populære 

Indenfor de sidste 5 år har vi set et skifte indenfor camping – hvor campingvogne førhen dominerede landskabet på sommervejene, men autocamper camping er stød stigende i hele Europa – og især i Danmark. I en autocamper er der en anden form for frihed, når I kører afsted. I er ikke afhængig af en campingplads, hvor der rundt omkring i Danmark også kommer flere og flere autocamper pladser, hvor man lige kan overnatte i autocamperen og få den klargjort til den videre tur på ferien. Det giver en helt anden frihed til spontanitet, hvor ruten ikke skal være fastlagt hjemmefra.

I vores nabo lande som Sverige, Norge og Finland har de det der hedder allemandsret – så gør at man kan overnatte i naturen, så længe at det ikke er til gene for mennesker elle dyr. Dette er også gældende for camping i autocamper, campingvogne og vans. Her må du gøre overnattende ophold uden at det skal være på bestemte pladser eller lignende. Dette gør at man kan gøre ophold, hvor man vel – så længe man ikke er til gene. Vi kan håbe på at allemandrettet på sigt også bliver indført i Danmark.

Ny ferie ved vandet via udlejning af autocamper hos Jysk Caravan Center
Ny ferie ved vandet via udlejning af autocamper hos Jysk Caravan Center

Autocampere til udlejning

Ahorn Eco 683 årgang 2023

Denne autocamper er som skabt til udlejning. Den har en fantastisk god indretning til børnefamilier med 1-3 børn, som kan få deres egne afdeling i bunden af autocamperen med køjesenge. Køjesengene kan også bruges af voksende, da der ikke er vægtbegrænsning.

Ahorn Eco 683 har et badeværelse med god plads og integreret bruseniche og på den anden side af badeværelset er køkkenet, hvor der er god plads til madlavning. 

Autocamperen har en god stor siddegruppe med fire gode siddepladser til hygge og spisning samt 2 fremvendte selepladser til køreturen, samt 1 seleplads bagvendt. Siddegruppen kan også redes ned til en 1 1/2 mandsseng (125 x 188 cm.) 

I fronten over førehuset er voksenafdelingen med en dobbeltseng i alkoven på 145 x 220 cm. med god plads til at få en god nattesøvn. 

I alt er der 5-6 gode sovepladser.

Prisliste

FORMULAR

Booking af autocamper

Ønsker du at leje en af vores autocampere så udfyld formularen her. 

Autocamper udlejning

Kontakt informationer:

Udfyld dine kontakt informationer neden for. Oplysningerne bruges til at udfylde lejekontrakten på autocamperen.


Valg af leje periode

Vælg nede for den ønskede leje periode. 


Afhentning af autocamperen skal ske kl. 15.00

på den valgte afhentningsdato


Afhentning af autocamperen skal ske kl. 15.00

på den valgte afhentningsdato


Afhentning af autocamperen skal ske kl. 15.00

på den valgte afhentningsdato


Afhentning af autocamperen skal ske kl. 15.00

på den valgte afhentningsdato


Valg af autocamper

Her kan du vælge den autocamper som passer til det antal passagere i er på ferien.


2023 Ahorn ECO 683

Denne autocamper er perfekte til børnefamilierne. Den har køjer for enden og en dobbeltseng i alkoven i fronten af vognen. Siddegruppen kan opredes til en 1 1/2 mands seng.

2023 Ahorn Canada TQ

Denne autocamper er perfekt til både familietur og partur. I enden er der en stor fritstående dobbeltseng og ved siddegruppen er der en hæve / sænke dobbeltseng

Pris: 10.900 DKK
Pris: 9.400 DKK
Price: 7.900 DKK
Pris: 1.500 DKK
Pris: 6.000 DKK
Pris: 10.900 DKK
Pris: 9.400 DKK
Pris: 7.900 DKK
Pris: 1.500 DKK
Pris: 6.000 DKK

Frie km

Der medfølger 2000 fri km pr. uge 

Alt kørsel udover er 3,5 DKK pr. km. Pris: 350 DKK

Tilvalg

Her er forskellige tilvalg af udstyr og services

Betalingen fortages i butikken eller ved bankoverførsel

Bestilling & Depositum

Depositum skal betales senest 5 dage efter reservation, for at reservationen er gyldig.