Ny autocamper

Hvis du er på udkig efter en topmoderne autocamper, der kan give dig uforglemmelige oplevelser på dine rejser, er du kommet til det rette sted. Vores fabriksnye autocamper kombinerer førsteklasses design, komfort og funktionalitet for at opfylde dine behov under alle dine eventyr på landevejen. Lad os dykke ned i detaljerne og udforske, hvorfor vores autocamper skiller sig ud i mængden.

Enestående design og komfort

Vores nye autocamper er af mærkerne Ahorn og Hobby som begge er skabt med fokus på både æstetik og komfort. De er designet til at være rummelig og ergonomisk, så du kan nyde dine rejser uden at føle dig trængt. Uanset om du er på vej til en afslappende campingtur eller en spændende roadtrip, vil du i en ny autocamper fra Ahorn eller Hobby føle dig omgivet af luksus og hjemlig hygge. Fra komfortable senge til moderne køkkenfaciliteter og velindrettede badeværelser er vores autocampere designet til at give dig den bedst mulige oplevelse.

 

Avancerede funktioner og teknologi

Vores nye autocampere er udstyret med avancerede funktioner og den nyeste teknologi for at gøre dine rejser endnu mere bekvemme og problemfri. Med indbyggede GPS-systemer* kan du nemt navigere gennem ukendte områder uden besvær. Derudover er vores autocamper udstyret med moderne sikkerhedsfunktioner, herunder kollisionsadvarsler og bakkameraer, der hjælper dig med at føle dig tryg og sikker undervejs.

Fleksibilitet og alsidighed

Vores nyeste autocamper er designet med fokus på fleksibilitet og alsidighed. Uanset om du planlægger en familieudflugt, en romantisk ferie for to eller en gruppetur med vennerne, kan vores autocamper tilpasses dine specifikke behov. Med fleksible sovepladser, opbevaringsmuligheder og multifunktionelle rum kan vores autocamper tilpasses til din unikke rejsestil. Uanset om du foretrækker at tilbringe tid i naturen eller udforske byens pulserende liv, vil vores autocamper følge dig overalt.

Valget mellem Van eller del integreret autocamper

Indenfor de sidste 10 år er salget af autocampere i Danmark steget eksplosivt – og indenfor de sidste par år så er efterspørgselen på CamperVans også steget markant. Mange ønsker nemmeligt mindre biler, som nemmere kan komme rundt i de europæiske storbyer. Men selvom en CamperVan er mindre og nemmere at komme rundt med, så gør indretningen at de føles rummelige. I en del integreret autocamper får I lidt mere plads. Her kan i hele dagen have sengene opredt, så I nemt kan tage en lur på farten. Derudover er der typisk optil 5/6 sovepladser i en del integreret autocamper, hvor der i en CamperVan oftest kun er 2/3 sovepladser. 

Så hvis i ønsker et køretøj til 2 personer, som er nem at komme rundt med og nem at parkere – så skulle i overveje en Van.
Men hvis i har brug for flere sovepladser til børn eller børnebørn så skal i overvejer de del integreret.

Se alle nye vans og delintegreret autocampere her.

Miljøbevidst rejseoplevelse

Vi ved, at bæredygtighed er vigtig for mange moderne rejsende. Derfor er vores nyeste autocamper designet med fokus på miljøvenlighed. Ved at anvende avancerede teknologier og energieffektive løsninger er vores autocamper mere brændstofeffektive og reducerer dermed deres påvirkning på miljøet. Du kan nyde dine rejser og samtidig vide, at du bidrager til en mere bæredygtig verden.

Forhøj dine rejseoplevelser med vores nye autocamper