Ferie for alle 2023

Nu er der ikke længe til, at en af Danmarks største camping og rejsemesser løber af stablen i Messecenter Herning. I weekenden d. 24.-26. februar kan du opleve en masse fantastiske nye 2023 modeller fra rigtig mange mærker – samt tilbud på rejser og overnatning på campingpladser i ind og udland. 

Hvad er Ferie for alle?

Ferie for Alle er den største campingmesse i Nordeuropa. Der er hvert år over 30.000 besøgende i Messecenter Herning – hvor du i de forskellige haller kan opleve alt til camping, udlandsrejser, golfrejser samt gode inspirationer og ideer til ferieophold og oplevelser i Danmark.

Første gang at Ferie for alle messen blev afhold, var i 1998 – så i år kan messen fejre dit 25. jubilæum. Og lige siden første messen har danskere kunne lade sig inspirere til ferier og camping i ind og udland.

Vi har til Ferie For Alle messen i Messecenter Herning flere vogne med fra Hobby, Fendt & Knaus.

Her kan du se en liste over alle vores nye campingvogne: Ny vognsliste

Til Ferie for alle camping og rejsemessen kan du bl.a. se:

Hobby Ontour 390 SF

En perfekt lille rejse campingvogn fra Hobby. Modellen Hobby Ontour 390 SF har alt det i har behov for på campingferien – der er et lille toilet med vask, bænktoilet og brusebund, der er en god fransk dobbeltseng med gode madrassen og en hyggelig lille sidesiddegruppe med god plads til 2 personer. 

Knaus Sport EPOWER 500 QDK

En campingvogn uden gas? – ja grundet en stor efterspørgsel på campingløsninger uden gas, valgte Knaus til sæsonen 2022 at sætte flere modeller på markedet med ren el. Det har resulteret i at de til 2023 sæsonen har endnu flere grundrids der kan fås med ren el. Denne Knaus Sport 500 QDK er en perfekt familiecampingvogn med køjer i enden og dobbeltseng i fronten.

 

Fendt Bianco Selection 515 SG

Det er ganske rigtigt at når folk siger at en Fendt er en vogn af ren kvalitet. Her er der ingen detaljer som ikke er gennemtænkt – det er tysk kvalitet når det er bedst. Fendt Bianco Selection 515 SG er en fantastisk enkeltsengsvogn – hvor I virkelig får en campingvogn der både henvender sig til fastligger camping men også en rigtig god rejsevogn. I fronten er der to fantastiske enkeltsenge med en god bredde og en stor rundsiddegruppe i enden. 

 

Derudover kan du på standen for Isabella se alle de fantastiske fortelte samt virkelige komme ind og se hvad en Camp-let kan tilbyde dig af campingoplevelser. 

Hvor og hvornår er Ferie for alle?

Camping og rejsemessen Ferie for alle afholder i Messecenter Herning i weekenden d. 24.-26. februar, hvor I kan opleve udstillere fra hele verden, forskellige aktiviteter i weekenden, hvor I kan komme til at prøve kræfter med nogle af de herligheder, som de forskellige udstillere har at byde på. I campinghallerne kan du se alt nyt indenfor camping – lige meget om du er til campingvogn, autocamper, Campervan eller teltvogne som Camp-let.

Hvordan finder jeg rundt til ferie for alle?

På hjemmesiden ferieforalle.dk kan du finde en oversigt over, hvad der er i de forskellige haller. Her kan du bl.a. se hvilke haller der henvender sig til de camping interesseret og hvilke haller der henvender sig til rejser i ind og udland. Der er også en stor markedsplads-hal, hvor det er muligt at gøre et rigtigt godt tilbud på campingudstyr eller andet godt.

Du kan se haloversigten her: https://www.ferieforalle.dk/planlaeg-dit-besoeg/haloversigt

Planlæg din tur til ferie for alle

Alle dagene på Ferie for Alle messen er der forskellige aktiviteter og for at du ikke går glip af noget du havde glædet dig til, kan du planlægge din tur til ferie for alle messen. På hjemmesiden for Ferie for alle her – kan du se, hvornår der sker hvad, på de forskellige dage.