Travellife

Texel

Solsejl

2023

4.695 kr.

Tilbudspris

2.999 kr.

Stand: Fabriks nyt
Dybde: 254 cm.
Vægt: 10 kg.

BESKRIVELSE

Travellife Texel luft solsejl
Er du på udkig efter en let opsættelig solsejl til campingvogn? Så skal du vælge Travellife Texel luft solsejlet. Den passer til campingvogne med en vognskinne på mindst 360 cm og en højde mellem 240-260 cm. Forteltet er meget stabilt, vand- og UV-resistent.
Oppusteligt campingvogns solsejl
Vil du ikke sidde i solen hele dagen? Sæt dig under et campingvognstelt og nyd udendørslivet i fulde drag! Det oppustelige Texel soltag er nemt at opsætte. Du kan puste det fuldt op fra ét enkelt punkt ved hjælp af den medfølgende manuelle pumpe. Med denne dobbeltvirkende pumpe er forteltet oppe, inden du ved af det. Det oppustelige telt er lavet af coated polyester og vejer kun 9 kg! Trods dette er det meget stabilt og kan forstærkes med justerbare barduner. Derudover er teltet vand- og UV-resistent. Det betyder, at den lysegrå farve ikke falmer i solen. Og selv hvis det begynder at regne, kan du blive udenfor, hvis du ønsker det!
Hovedfordele
Passer på mange campingvogne, herunder Beachy 420 og 450
Vand- og UV-resistent
Oppusteligt: inkluderer manuel dobbeltvirkende pumpe
Let at opsætte fra ét oppustningspunkt
Meget stabilt takket være de justerbare barduner
Mål: 251 x 360 x 254 cm (hxbxd)
Passer til de fleste campingvogne

Travellife Texel luft solsejlet blev designet af designeren af Beachy campingvognen. Solsejlet passer perfekt på Beachy 420 og Beachy 450, men det er også egnet til mange andre campingvogne. Så længe de har en højde på 240-260 cm og en lige vognskinne med en længde på mindst 360 cm.

Tilkøb til luft solsejlet Solsejlet til campingvogne kan lukkes i siderne med de medfølgende sidepaneler og skab en unik udendørs indretning. Fastgør sidepanelerne til solsejlet ved hjælp af lynlåse. Sidepanelerne sælges separat i sæt af en højre & venstre side.

GALLERI