Gastryksregulator med Crashsensor – Truma Mono & Duocontrol

675,00 kr.4.995,00 kr.

Når det kommer til sikkerhed og bekvemmelighed på campingturen, er gastryksregulatorer med crashsensor en nødvendighed. Truma har udviklet to fremragende løsninger til campister og fritidskøretøjsbrugere: Truma Duocontrol og Truma Monocontrol. Begge modeller er designet til at sikre en stabil og sikker gasforsyning, både under kørslen og mens du holder stille, ved at lukke automatisk for gasstrømmen i tilfælde af en kollision.

Med Truma Duocontrol kan du nyde fordelene ved automatisk flaskeskift mellem to gasflasker, hvilket giver en kontinuerlig forsyning uden behov for manuel indgriben. Denne model er ideel til længere ture eller vintercamping, hvor pålidelighed er afgørende. Truma Monocontrol er en enklere og mere kompakt model, der er perfekt til mindre køretøjer eller brugere, som kun bruger én gasflaske ad gangen.

Begge regulatorer kombinerer høj sikkerhed med let betjening, og crashsensoren giver ekstra beskyttelse ved pludselige sammenstød. Uanset hvilken model du vælger, kan du være sikker på, at Truma leverer tryghed og komfort, så du kan fokusere på at nyde din rejse.